Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetés, szállítás

Megrendelés lépései

 1. Tegye a megvásárolni kívánt tételeket a kosarába, majd kattintson a „Pénztár” gombra az oldal jobb felső sarkában.
 2. A „Kosár tartalma” dobozban, tudja változtatni az egyes tételek mennyiségét és itt érvényesítheti kupon és/vagy törzsvásárlói kedvezményét.
 3. Lépjen be vagy rendelése folytatásával hozza létre regisztrációját a megrendeléshez.
 4. Ezután válasszon átvételi módot a három lehetőség közül a megfelelőre kattintva.
 5. Házhoz szállítás esetén töltse ki, illetve ellenőrizze a szállítási címet a „Szállítási adatok” menüpontban. Ha a számlázási adatok eltérnek a szállítási adatoktól, azt is itt kell módosítania.
  Rendszerünk automatikusan felkínálja az előző rendelés során rögzített paramétereket és adatokat. Természetesen van lehetősége változtatni minden adatán a "Módosítás" gombra kattintva.
  További szállítással, átvétellel kapcsolatos információkat és megjegyzéseket itt adhat meg munkatársainknak és futárszolgálatunk számára.
 6. Csak futáros és Pick Pack Pontos átvétel esetén szükséges megadni a fizetés módot a "Tovább" gombra kattintva, bolti átvétel esetén átvételkor bankkártyával és készpénzzel egyaránt fizethet.
 7. Ezután összesítjük - az Ön által választott termékeket, a fizetendő végösszeget, a szállítási határidőt, az elfogadásra került kedvezményeket valamint az átvételi és fizetési módot tartalmazó - megrendelés részleteit. A „Megrendelés véglegesítése” gombbal fejezheti be és adhatja le rendelését.

Megrendelésének alakulását figyelemmel kísérheti oldalunkon a „Rendeléseim” menüpontban.
Megrendeléséről rendszerünk 48 órán belül automatikus visszaigazolást küld. Amennyiben a visszaigazolás nem érkezik meg, Ön mentesül az ajánlati kötöttség alól.

Fizetési feltételek

Fizetés a helyszínen

Házhozszállítás: Megrendelését az átvételkor készpénzzel és bankkártyával fizetheti ki. A futárszolgálat ajándékkártyát nem tud elfogadni.

Pick Pack Pontokon: Megrendelését az átvételkor fizetheti készpénzzel és bankkártyával. Ezen átvételi pontokban ajándékkártyáját nem tudják elfogadni.

Posta Pontokon: Átvételkor készpénzzel és bankkártyával fizetheti megrendelését.

Online bankkártyás fizetés

A megrendelt könyv(ek) árát, valamint a szállítás díját Ön a megrendeléskor fizeti ki bankkártyájával. A kiválasztott könyvek megrendelése után Ön a SimplePay fizetőoldalára kerül, ahol a Bank által használt, PCI DSS tanúsítvány által minősített, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "bankártyás fizetés" feliratra kattintsanak, majd a SimplePay fizetési szerverén a kártya számát és lejárati dátumát megadják.

PayPal fizetés

Mi az a PayPal? A PayPal az egyik legbiztonságosabb internetes fizetési mód!
A PayPal egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemre szakosodott. A PayPal elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet azok hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetnek fel lakossági vagy céges bankszámlájukról. Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához. Egyszerű, gyors, biztonságos, népszerű, olcsó, hasznos és elterjedt

Hogyan történik egy fizetés?
Amikor a webáruházunkban kiválasztott terméket/termékeket szeretné kifizetni, a fizetés utolsó fázisában átléptetjük a PayPal oldalára, ahol két lehetősége van:

 1. Ha már rendelkezik PayPal fiókkal, csak be kell lépnie PayPal felhasználói nevével (ez az e-mail címe) és jelszavával, majd a fizetés részleteinek áttekintése után jóvá kell hagynia azt.
 2. Ha még nem rendelkezik PayPal fiókkal, akkor először létre kell hoznia egyet. PayPal fiók létrehozásakor néhány alapadaton felül dombornyomásos bankkártyájának adatait kell megadni! Amennyiben arra kíváncsi, hogy hogyan lehet egy PayPal felhasználói fiókot létrehozni, kattintson a www.paypal.com oldalra.

PayPal fiók létrehozásakor bankkártyája adatait nyugodtan megadhatja, hiszen a bankkártyához tartozó számlát a PayPal csak akkor terheli meg, ha PayPal egyenlege nem nyújt fedezetet a kívánt szolgáltatás kifizetéséhez.

Szállítási feltételek

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A már megjelent termékekre leadott rendelésben szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon. Ha Ön eredeti megrendelésének leadása után úgy dönt, hogy módosítja megrendelését, a szállítási díj a ténylegesen teljesítendő termékek ára alapján fizetendő (így pl. ha Ön az eredetileg megrendelt három könyv helyett két, vagy négy könyvet vásárol, a szállítási díjat rendszerünk a véglegesen megvásárolt két, vagy négy könyv ára alapján számítja újra). Még meg nem jelent, de előrendelhető termékek esetén az árváltoztatás jogát fenntartja a Tarkakuckó. A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek között szabadon kiválaszthatja, hogy az Ön számára melyik a legkényelmesebb:

Személyes átvétel Baján

Ingyenesen átveheti megrendelését Baján, akár már 1 db termék esetén is.
 

Belföldi házhozszállítás

A megrendelt könyveket a hatályos adatvédelmi szabályzatunkban felsorolt futárszolgálatok útján fogjuk eljuttatni Önnek. A megrendeléseket a futárszolgálat munkatársai előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki. Amikor a csomagot a futárszolgálatnak átadjuk, e-mail-ben értesítjük Önt a részletekről. A házhoz szállítás díja a vásárolt könyvek értékétől függően:

Házhoz szállítás díjai 2020. április 9-től:

Rendelési összeg:

Magyar Posta MPL

DPD futárszolgálat

Express One Hungary

Sprinter futárszolgálat

0-3.999 Ft-ig:

1164 Ft

1250 Ft

1237 Ft

1224 Ft

4.000- 6.999 Ft-ig:

864 Ft

950 Ft

937 Ft

924 Ft

7.000- 8.999 Ft-ig :

664 Ft

750 Ft

737 Ft

724 Ft

9.000 Ft fölött

ingyenes

ingyenes

ingyenes

ingyenes

A szállítási költség minden esetben a ténylegesen kiszállított árumennyiség alapján kerül megállapításra.

Belföldi házhozszállítás esetén választhat utánvétes és online bankkártyás fizetés között.

Amennyiben a kézbesítés idejére vonatkozó további megjegyzést, pontosítást szeretne kérni, a megrendelőlap megjegyzés rovatában ezt megteheti.

Fontos: a futárszolgálat kiszállítás előtt nem telefonál, sikertelen kézbesítés esetén azonban értesítést hagynak, illetve a rendelésben megadott telefonszámon felveszik vásárlóinkkal a kapcsolatot, hogy egy konkrét időpontot megbeszéljenek. A kézbesítés napközben H-P: 8:00-17:00 óra között történik!

Átvétel Posta Ponton

Az ország legkiterjedtebb kézbesítési hálózatával állunk rendelkezésére. Rendelését már több mint 2600 Posta Ponton, 185 MOL kúton és 265 Coop PostaPonton is átveheti. A Magyar Posta 2014-től már csomagautomatákkihelyezésével is hozzájárul ahhoz, hogy minél gyorsabban és egyszerűbben juthasson hozzá webes rendeléseihez. Ráadásul számos helyen nemcsak készpénzzel, hanem kényelmesen, bankkártyájukkal is fizethetnek. A küldeményt a Tarkakuckó által küldött visszaigazoló e-mailben szereplő a rendelés azonosító számának megadásával veheti át. A vételárat az oldalon online bankkártyás, vagy PayPal fizetéssel, vagy a helyszínen készpénzben tudja kiegyenlíteni. Ezeken az átvételi pontokon nincs lehetőség ajándékkártyával és utalvánnyal fizetni!

Átvételi költségek a Posta Pontokon 2020. április 9-től:
 • 0-3.999 Ft-ig rendelési összegig:
1054 Ft átvételi költség
 • 4.000-6.999 Ft-ig rendelési összegig:
754 Ft átvételi költség
 • 7.000-8.999 Ft-ig rendelési összegig:
554 Ft átvételi költség
 • 9.000 Ft fölött
ingyenes

Átvétel Pick Pack Pontban

Az ország számos városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont üzletben - frekventált helyeken megtalálható Inmedio és Relay hírlapüzletek, valamint OMV és Avanti töltőállomások - Ön személyesen is átveheti az oldalon leadott megrendelését. Az átvétel időpontjáról e-mailben értesítjük kedves Vásárlónkat. A megrendelés leadásakor az üzletlistából kiválaszthatja az Önhöz legközelebb eső Pick Pack Pontot. A küldeményt a Tarkakuckó által küldött visszaigazoló e-mailben szereplő a rendelés azonosító számának megadásával veheti át. A vételárat az oldalon online bankkártyás, vagy PayPal fizetéssel, vagy a helyszínen készpénzben tudja kiegyenlíteni. Ezeken az átvételi pontokon nincs lehetőség ajándékkártyával és utalvánnyal fizetni!

Átvételi költségek a Pick Pack Pontokban 2020. április 9-től:
 • 0-3.999 Ft-ig rendelési összegig:
1088 Ft átvételi költség
 • 4.000-6.999 Ft-ig rendelési összegig:
788 Ft átvételi költség
 • 7.000-8.999 Ft-ig rendelési összegig:
588 Ft átvételi költség
 • 9.000 Ft fölött
ingyenes

Keresés